1 UKE


Hei!

Først må jeg bare si at jeg ikke kan tro at jeg har bodd i England i en uke! Føles ut som om jeg har vert her mye lenger. Hver dag skjer det noe annerledes og jeg får nye inntrykk heletiden. Beklager for at jeg ikke har skrevet så mye. Det skjer ikke så mye spannede akkurat nå. Dagene er nesten helt like, Jeg står opp, spiser litt frokost, lager meg en kopp te (med melk i), gjør meg klar for skolen, går på skolen og etter skolen går vi enten til sentrum eller så er jeg for trøtt til å gjøre noe annet enn å komme meg hjem å være på pcen.

I går var jeg, Malin og Stine i sentrum. Planen var at vi skulle sette oss ned på en kafé og jobbe med norsk innlevering, men det skjedde ikke. Er så mye å se på så vi fikk ikke tid. Etterpå gikk vi til en park der Stine bor for vertsmoren hennes og resten av nabolaget hadde et fish and chips event. Var kjempekoselig, men ble ganske kaldt når kvelden kom.

Bilder fra i går:


Bildene er tatt av Karen! Må begynne å ta med meg kameraet mitt oftere

I dag har jeg ikke så veldig mange planer. Jeg har fått jobbet litt med norsken også går jeg kanskje ut med noen venner senere.

#Utveksling

2 kommentarer

Så fine bilder, Håvard :-) Det høres ut som du hadde en koselig dag med vennene dine i går.

Ha en fortsatt fin søndag :-)

Håvard Bjelland

06.09.2015 kl.20:45

Tiril Sørensen - Trening, Kosthold & Oppskrifter: Tusen takk! Ja det hadde jeg :-)
Tusen takk, det må du også ha :-)

Skriv en ny kommentarHåvard Bjelland | 19 år

E-post:
Havardbjell@gmail.com

Instagram:
@Havardbjell


gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡