Tilbake i England


God kveld! Da var snart min 3. hele dag her i England over. Jeg ankom Taunton på søndag i 8 tiden på kvelden og var ekstremt sliten etter å ha reist hele dagen.

På mandag var jeg tilbake på colleget. Vi begynte på nytt prosjekt med en gang. Dette prosjektet er det kjekkeste vi har i media tror jeg. Oppgaven går ut på at vi skal promotere et mindre kjent band. Bandet kommer på skolen i morgen. Da skal vi ta bilde av dem, filme og ta opp når de spiller også må vi i tillegg intervjue dem slik at vi vet mest mulig om dem og kan lage det de vil ha. Det vi skal lage for dem er ei nettside og en promoteringsvideo. Vi begynner ikke på skolen før 4 i morgen så da kan jeg sove lenger og planlegge litt før jeg må bort på skolen. Klarte å glemme kameraladeren min i Norge så det har ikke blitt noen bilder enda for jeg må spare den strømmen jeg har igjen til i morgen?

Ellers så har det ikke skjedd så mye spennende. Skal ta meg en tur til Bristol på shopping sammen med noen venner i helgen og håper vi kommer over noen gode nyttårssalg.

   

Jeg skal prøve å få blogget litt mer kameraladeren er kommet frem. Snakkets vi senere!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHåvard Bjelland | 19 år

E-post:
Havardbjell@gmail.com

Instagram:
@Havardbjell


gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡