Cardiff


På lørdag reiste vi norske med social program til Cardiff, Wales. Toget gikk i 9 tiden og vi var i Cardiff rundt 11 tiden. Det første vi gjorde var å gå til Cardiff Castle og der fikk vi en omvisning og tok masse bilder. Etter omvisningen fikk vi fritid til å gå rundt og gjøre det vi ville.

Cardiff Castle var den eneste plassen jeg tok bilder når vi var i Cardiff. Tror det er en av de fineste plassene jeg har vært! Innsiden i den ene bygningen var fylt av malerier, gamle møbler og ekstremt med detaljer på vinduene, vegger, tak og alle andre plasser det kan dekoreres. Her er noen av bildene jeg tok:

(innlegget fortsetter under bildene)Begynnelsen av dagen (da vi besøkte Cardiff Castle) gikk fint og var kjempe kjekt, men litt ut på dagen ble jeg ekstremt trøtt og klarte ikke å nyte fritiden vi fikk. Og det at jeg ikke kjøpte meg noen ting gjorde ikke dagen min så mye bedre haha. Vi var hjemme igjen i 7tiden. Da spiste jeg middag også gikk jeg opp på rommet, slappet av og ventet på at det skulle bli litt senere slik at jeg kunne legge meg.

Én kommentar

Iselin Renée

01.02.2016 kl.15:24

Fine bilder :)

Skriv en ny kommentarHåvard Bjelland | 19 år

E-post:
Havardbjell@gmail.com

Instagram:
@Havardbjell


gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡