Denne uken


Ukens høydepunkt: Høydepunktet denne uken må være da jeg bestod oppkjøringen, både jeg og mamma var så glad og lettet. Nå har jeg en måned der jeg slipper å tenke og stresse over å bestå før jeg flytter hjem.
Processed with VSCO with se3 preset

Ukens motivasjon: Denne uken gikk for det meste til kjøringen, jeg hadde en kjøretime, men tanken på oppkjøringen var heletiden med meg og jeg var ganske motivert til å bestå oppkjøringen så jeg slipper å tenke mer over det.

Ukens sang: Ukas sang er Famous av Kanye West, endelig er det nye albumet hans på Spotify og Apple music og spesielt Famous er en sang som står på repeat.

Ukens serie: Lenge har folk snakket om Skam og spurt om jeg ser på det, men jeg har ikke sett på det før i går. I går hadde jeg ikke noen planer så jeg tenkte jeg kunne se hva dette alle snakket om var og jeg klarte ikke å legge det fra meg. Hver episode har en slutt hvor du blir sittende igjen og tenke ?hva skjer nå?? og både sesong 1 og det som er kommet ut fra 2en var ute på NRK si side så da ble det til at jeg hadde et Skam maraton og så alle episodene. Nå gleder jeg meg til de nye episodene kommer så kan jeg også bli med på Skam diskusjonene i lunchen på skolen.

Akkurat nå: Nå sitter jeg bare på rommet og har jobbet litt med skole. I dag våknet jeg klokken 8, hadde meg frokost og tenkte at denne dagen kan jeg bruke til å jobbe og få mye gjort, men etter frokosten sovnet jeg igjen og våknet klokken 12? Jaja har fortsatt hele dagen til å få jobbet.

Planer for neste uke: I morgen er det tilbake på skolen. Kjenner jeg gleder meg. 2 uker med ferie blir litt mye om man ikke har så mye å gjøre. Vi begynner på nytt prosjekt i media som er det siste medie prosjektet her i England. Tiden har gått så ekstremt fort og det tror jeg de siste 4 ukene vil også. Nå som jeg har bestått oppkjøringen kan jeg glede meg til å komme hjem til venner og familie.

Ukens Instagrams:

Følg meg gjerne på Instagram @Havardbjell

Inspirert av Ingrid Marie, les bloggen hennes HER

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHåvard Bjelland | 19 år

E-post:
Havardbjell@gmail.com

Instagram:
@Havardbjell


gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡