Siste måneden


Siste måneden i England var jeg ikke så aktiv her på bloggen. Det var en del ting som skjedde, jeg bestod lappen som jeg allerede har skrevet, vi var å så Mamma Mia musikal, besøkte Harry Potter studios, fikk ekstremt fint vær også hadde vi en liten avslutning med lærere, de norske studentene og vertsfamiliene.

13. April reiste vi med social program til Bristol. Da vi kom dit gikk vi ut å spiste på en plass som heter Za Za Bazaar. Det er en buffet restaurant med masse mat fra forskjellige deler av verden. Etter at vi var mette gikk vi å så musikalen Mamma Mia. Det var så kjekt å se den live i og med at jeg har sett filmen flere ganger og kunne de fleste sangene.

Uken etter, den 20. April var det siste social program og turen gikk til Harry Potter studios utenfor London. Jeg har ikke sett alle Harry Potter filmene, men jeg har sett et par og det var utrolig interessant å se hvor mye arbeid som ligger bak filmene.


Den siste uken av oppholdet var været bare helt fantastisk. Det var rundt 20 grader midt på dagen og var fortsatt varmt nok til å sitte ute om kveldene uten å fryse. Siden det var slutten av skoleåret i England hadde lærerne stelt i stand en liten avslutning for oss norske og vertsfamiliene. Der fikk vi litt mat og kake også gikk vi en og en opp til læreren vår og fikk en rose, et bevis på at vi har gått på skole i England og en nøkkelring med navnet vårt på og navnet på skolen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHåvard Bjelland | 19 år

E-post:
Havardbjell@gmail.com

Instagram:
@Havardbjell


gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡