18!!


I går var den store dagen her! 18 års dagen min! Jeg skulle på skolen så våknet klokken 6, fikset meg og tok bussen til Stavanger 7.25. Før skole gikk jeg innom 7eleven og fikk meg gratis bolle og kaffe og da jeg kom til skolen ble jeg sunget for.

Når jeg var ferdig på skolen hadde jeg ca. 1 time i Stavanger før bussen min gikk så jeg tok turen innom vinmonopolet og kjøpte meg ei flaske vin siden jeg endelig kunne. J Når jeg endelig var hjemme gikk jeg, mamma og lillesøster ut å spiste ute i byen på MM. Og resten av kvelden koste jeg og Mamma oss med rødvinen jeg kjøpte!I dag har vi begynt med Medieeksamen. Jeg slapp heldigvis å ta bussen helt til Stavanger for å få oppgaven så da kunne jeg sove lenger. Jeg våknet i 9tiden da vi fikk oppgaven også startet jeg og jobbe. Etter noen timer med eksamensjobbing fristet det med milkshake så jeg kjørte til Mc Donalds for første gang helt alene. Var så herlig å kunne kjøre uten å ha en annen person i passasjersetet og en L bak på bilen.

3 kommentarer

thez

07.06.2016 kl.17:50

Gratulrerer med dagen :-D ingen ting er som den dagen du blir myndig :-) ny dagen

Håvard Bjelland

07.06.2016 kl.18:06

thez: tusen takk, ja helt sant det :))

Kr

07.06.2016 kl.20:35

Høyres ut så du har hatt ein aldeles nydeleg feiring! Og for ein fridom, tenk berre kunne kjøpe vin på polet..... Eller sette seg i bilen og kjøre for å kjøpe ein burger👍 Nyt tida...... og lukke til m eksamen😀

Skriv en ny kommentarHåvard Bjelland | 19 år

E-post:
Havardbjell@gmail.com

Instagram:
@Havardbjell


gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡