Going back!


Hei, lenge siden sist nå! Nå har jeg gått på skolen i to måneder og har ikke blogget for bortsett fra at jeg har begynt å jobbe på MAC Cosmetics har det ikke skjedd så mye spennnende. Jeg begynte å jobbe de uken før jeg begynte på skolen og ble helt forelsket! Elsker arbeidsplassen min og samme hvordan humør jeg er i blir det alltid en kjekk dag på jobb! Jeg syntet det er litt sykt at jeg begynte med sminke i juleferien som var og nå jobber jeg på MAC og jeg tror dette er noe jeg kan jobbe med videre i fremtiden!

Nå er det også bare noen dager til høstferie! Nå kjenner jeg at jeg trenger en ferie. På søndag skal jeg tilbake til England, skal til Bristol med Mamma og lillesøsteren i noen dager så det skal bli kjempe kjekt! Planen så langt er shopping, vise familien Bristol, besøke Taunton (hvor jeg bodde) og selvfølgelig mer shopping!! Skal bli herlig å snakke engelsk igjen, besøke plasser jeg var da jeg bodde der og møte folk jeg har der nede.


Eneste gode bilde jeg har fra Bristol. Fra når jeg, Malin og Vmor var på shopping tur til Bristol (Denne dagen)


Har også tenkt å komme inn i bloggingen igjen, hvertfall når jeg er i England og det faktisk skjer noe så får vi se hva som skjer når jeg er hjemme igjen :))

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHåvard Bjelland | 19 år

E-post:
Havardbjell@gmail.com

Instagram:
@Havardbjell


gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡