Golden
 

1 år siden

For et år siden, romjulen 2015 tok jeg med meg noen av pengene jeg fikk til jul og kjøpte min første foundation. Før jeg startet med sminke på meg selv hadde jeg sett en del på youtube og sånn så jeg viste litt hva det gikk i og det var noe jeg hadde lyst å begynne med.  Jeg endte opp med Bare Minerals pudder foundation for den hadde jeg hørt var veldig naturlig og hadde sett noen menn bruke den. I tillegg bodde jeg i England og følte at dette var den perfekte tiden å begynne med sminke. Planen var at jeg bare skulle dekke over mine røde kinn som jeg ikke er så fan av også skulle jeg holde det naturlig. De første månedene hadde jeg bare det ene produktet og en kost, men jeg følte meg bedre og syntes det så veldig naturlig ut. Etter en stund ville jeg ha noe med mer dekk og kjøpte en medium til full dekk foundation. Jeg ble ganske flat i ansiktet fordi jeg bare var en farge og fant ut at jeg måtte få meg en bronzer for å få litt mer liv i ansiktet og mer dimensjon. På boots kjøpte jeg et bronzer-sett der jeg fikk med en primer og en highlighter. Det var i det øyeblikket jeg tok på meg highlighteren jeg ble forelsket. Uker gikk og min interesse for sminke ble større og større og samme gjorde samlingen min. Jeg husker fortsatt skypesamtalen med min lillesøster, jeg viste henne hva jeg hadde kjøpt de siste ukene og hun sier til meg "trodde du skulle holde det naturlig".


1 år siden med min BareMinerals pudder foundation ;)

Da siste halvåret i England var over, og jeg flyttet hjem til Norge var jeg en annerledes person enn når jeg flyttet dit. Ikke bare annerledes når det kom til utsendte, men også på personlighet. Jeg var for det første mer komfortabel med de kinnene som jeg hatet, for jeg kunne bare dekke de til og jeg hadde funnet noe jeg brant for og følte dette var noe jeg ville drive på med i fremtiden. Etter bare et halvt år med sminkebruk sendte jeg inn en søknad til MAC Cosmetics som vi hadde fått til Haugesund, og der ble jeg tatt inn til intervju og fikk jobben. Jeg kan nesten ikke beskrive hvor glad jeg var og er for at jeg fikk den jobben. Endelig holder jeg noe jeg liker, fått lære mer og jeg vet nå hva jeg vil i fremtiden.


Bilder hentet fra min instagram @Havardbjell

Det er kanskje litt klisjé å si, men når jeg tenker tilbake på 2016 tenker jeg at dette var MITT år. Først og fremst så var det siste halvåret av mitt år i England som var det beste året jeg har hatt, så tok jeg sjansen å begynte med noe jeg lenge hadde lyst til og fant noe jeg brenner for, det gjorde at jeg også fikk meg jobb og nå har jeg funnet ut hva jeg vil etter det siste halvåret av videregående så nå kan jeg bare fokusere på skole og ikke stresse over hva jeg vil etterpå.

Godt nyttår til alle og håper 2017 blir et bra år!

Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017


Håvard Bjelland | 19 år

E-post:
Havardbjell@gmail.com

Instagram:
@Havardbjell


gratisdesign av Tonjemthits