Kos i finværet!

God kveld! I dag var slutten på ?langhelgen? min. Jeg har vært hjemme fra skolen siden torsdag på grunn av prøveeksamen i mediefag. Heldigvis kunne de sende oppgaven til meg på fredag så jeg slapp å pendle til Stavanger bare for å få den. Så fredag, helgen, mandag og i dag har blitt brukt til å jobbe med skole. Været har ikke vært så bra (før i dag) så det har gått fint å sitte inne.

I dag har været vært ekstremt bra så jeg lagde meg selvfølgelig en is latte som jeg har falt skikkelig for spesielt når været er så varmt som det var i dag. Og siden jeg ikke har en Starbucks i nærområdet må jeg lage den selv. Når resten av familien kom hjem fra skole og jobb tok vi oss en tur til båten og kjørte en lite tur.

Nå skal jeg bare jobbe litt videre på prøveeksamens presentasjonen som jeg skal ha i morgen også se Paradise Hotel før jeg legger meg.

28.05.16

 

Siste måneden

Siste måneden i England var jeg ikke så aktiv her på bloggen. Det var en del ting som skjedde, jeg bestod lappen som jeg allerede har skrevet, vi var å så Mamma Mia musikal, besøkte Harry Potter studios, fikk ekstremt fint vær også hadde vi en liten avslutning med lærere, de norske studentene og vertsfamiliene.

13. April reiste vi med social program til Bristol. Da vi kom dit gikk vi ut å spiste på en plass som heter Za Za Bazaar. Det er en buffet restaurant med masse mat fra forskjellige deler av verden. Etter at vi var mette gikk vi å så musikalen Mamma Mia. Det var så kjekt å se den live i og med at jeg har sett filmen flere ganger og kunne de fleste sangene.

Uken etter, den 20. April var det siste social program og turen gikk til Harry Potter studios utenfor London. Jeg har ikke sett alle Harry Potter filmene, men jeg har sett et par og det var utrolig interessant å se hvor mye arbeid som ligger bak filmene.


Den siste uken av oppholdet var været bare helt fantastisk. Det var rundt 20 grader midt på dagen og var fortsatt varmt nok til å sitte ute om kveldene uten å fryse. Siden det var slutten av skoleåret i England hadde lærerne stelt i stand en liten avslutning for oss norske og vertsfamiliene. Der fikk vi litt mat og kake også gikk vi en og en opp til læreren vår og fikk en rose, et bevis på at vi har gått på skole i England og en nøkkelring med navnet vårt på og navnet på skolen.

Snipp snapp snute...

...så var det året ute, eller hvertfall i England. Jeg ankom Sola flyplass i går i 6 tiden og var hjemme i Haugesund rundt 8. Var ganske trist å si hade til alle jeg har sett hver dag i 4 måneder, men var kjekt å komme hjem igjen. På flyplassen ble jeg tatt imot av Mamma, pappa og lillesøsteren min og hun hadde laget en velkommen plakat til meg. Været er også helt fantastisk, ganske glad for at jeg reiste fra fint vær og kom hjem til finere.

Nå er det 6 uker igjen på skole i Stavanger så er det ferie, men de siste ukene er fylt med eksamener og siste innleveringer i fag.

Processed with VSCO with se3 preset

Les mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017


Håvard Bjelland | 19 år

E-post:
Havardbjell@gmail.com

Instagram:
@Havardbjell


gratisdesign av Tonjemthits